top of page
Ontwerp zonder titel.gif

deze materialen
platform 

Deze Beams gaat samenwerkingen aan met onder anderen de lokale kringloopwinkels om hun restmateriaal bij ons in te leveren en deze toe te voegen aan jouw Deze Beams design. Op ons materialen platform delen we restmateriaal dat bij ons verzameld wordt, maar kunnen gebruikers ook hun restmateriaal of overgebleven Beams delen/verkopen. Je zou dit met marktplaats kunnen vergelijken maar dan geheel gefocust op het Deze beams concept.  Op deze manier geven we Deze Beams door en zorgen we ervoor dat circulaire cirkel zo lang mogelijk zijn functie behoud en er nog meer wordt gerecycled. 

beams.png
Pijl_edited_edited.png
Ontwerp zonder titel.gif
rest.png
IMG_4587.png
IMG_6693.png

DEZE is uit
de garage van...

DEZE is gemaakt door...

DEZE stond op straat...

DEZE is een design van...

Regency Black 16 3_4_ x 11 13_16_ Plastic Grocery Market Shopping Basket with Plastic Hand
Naamloos-9.png

KLIK HIER 

DEZE stond voor de deur van...

IMG_6594.png
IMG_6728.png

DEZE gebruik ik niet meer...

deze partners

DESIGN

RESTMATERIAAL

Naamloos-6.png
Naamloos-7.png
RLxSTAMINDOOR_0017-1200x1500.png

STAM INDOOR is een partner van Deze Beams en maakt van gerecyclede legertenten prachtige kussenhoezen. Een mooie én duurzame toevoeging aan jouw Deze design.

https://stamindoor.com/ 

BEL EN BES is een partner van Deze Beams en maken van gerecyclede glazen vaasjes en stoffen de meest unieke lampenvoeten en lampenkappen. Bekijk onze samenwerking tijdens de expositie op de Dutch design week. 

https://www.belenbes.com/

Henri van Nuenen is een partner van Deze Beams en het voorbeeld van design combineren met recyclen. Bekijk onze samenwerking tijdens de expositie op de Dutch design week. 


https://www.henrivannuenen.nlOok een Deze partner worden? Neem contact met ons op en dan bespreken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Het Goed Best verzameld voor Deze Beams restmateriaal dat wij kunnen gebruiken om te te voegen aan de Beams of via ons platform door te geven aan gebruikers.

https://www.hetgoed.nl/ 


Fraaistaal is een fietsenwinkel in Eindhoven dat door zoveel mogelijk hoogwaardige onderdelen her te gebruiken, bijdraagt aan een circulaire economie. Laat dat nu net zijn wat wij ook willen met Deze Beams.

https://www.fraaistaal.nl/Ook een Deze partner worden? Neem contact met ons op en dan bespreken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Pijl_edited_edited.png
Naamloos-5.png
bottom of page