top of page

Deze Beams is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Plastiek Breda en Soeps Creative Collective. Geïnspireerd door Dave Hakkens, een designer die vooral werkt aan projecten die globale problemen tackelen, zoals teveel elektronisch afval of plastic dat de planeet vervuild. Hij stimuleert anderen met zijn community om hun steentje hierin bij te dragen en met deze werkwijze hebben wij onze krachten samengebundeld tot Deze Beams. 

Ontwerp zonder titel (1).gif
Pijl.png

De wereld is aan verandering toe. We moeten duurzamer consumeren, meer recyclen, meer upcyclen en in het algemeen minder materialen gebruiken. Daar zijn steeds meer mensen zich van bewust. We willen met Deze Beams mensen helpen om hun gedachten tot uitvoering te brengen. Deze beams zijn makkelijk te gebruiken, multi-inzetbaar en stimuleert hergebruik.

IMG_4599.png
Ontwerp zonder titel (2).gif

1

Deze groeit met je mee

Deze Beams gaan hele generaties mee. Het product is zo praktisch en sterk, dat Deze altijd een oplossing bieden. Denk aan een kantoor dat steeds verder uitbreidt, verhuist en verder ontwikkelt. Of een kinderkamer, welke door aanpassingen en toevoegingen, met alle leeftijden mee kan groeien.

Ontwerp zonder titel (2).gif

2

Deze VERBINDT

Deze Beams creëren een platform om de wereld te inspireren. Door je unieke resultaten te delen geef je direct concrete oplossingen aan andere (toekomstige) gebruikers. Zo stimuleert Deze community/platform hergebruik van materialen en wordt jouw creativiteit gezien en ondersteund.

Ontwerp zonder titel (3).gif

3

Deze geeft je

plezier

Je kunt de beams in alle kleuren en lengtematen bij ons kopen of ruilen en daardoor steeds weer je creativiteit benutten voor oneindig nieuwe toepassingen. Door ons platform willen we ervoor zorgen dat gebruikers en designprofessionals elkaar kunnen inspireren door foto’s, video’s en ideeën te delen.

Ontwerp zonder titel.gif

= verbinding

bottom of page