samenwerkengif.gif
stickerprint2.png

We willen samen bouwen aan een duurzame wereld waarin geen grenzen meer zitten tussen denken en doen. We willen een flexibel product ontwikkelen die wanneer mensen toe zijn aan iets nieuws ze de BEAMS van een andere functie kunnen voorzien. Zo willen we gaan voor zero waste. 

 

We willen mensen de mogelijkheden bieden om een flexibele levensstijl te hanteren in hun woonomgeving waarin keuzevrijheid leidend is en waarvoor niet steeds nieuwe producten hoeven worden aangeschaft.

IMG_8519.JPG

Flexibel

Schermafbeelding 2020-11-19 om 10.00.40.

Duurzaam

IMG_8594.JPG

Vrij

Deze laat je samenwerken

paarsebeamlang.png

Om de wereld te inspireren willen we een community oprichten. Dat gebeurt op consumenten gebied, maar ook met top ontwerpers. Doordat gebruikers hun unieke resultaat delen, vormt dit concrete oplossingen voor andere Beams gebruikers. Zo stimuleert Deze community hergebruik van materialen en wordt creativiteit en samenwerken ondersteund.

paarsebeamlang.png

Deze groeit met je mee

Deze beams gaan je hele leven mee. Het product is zo praktisch en mooi, dat Deze altijd een oplossing biedt. Denk aan een kantoor wat steeds uitbreidt, verhuist en verder ontwikkeld. Maar ook aan een kinderkamer, wat door aanpassingen en toevoegingen, alle leeftijden mee kan. 

groenebeamlang.png

Deze geeft je

plezier

Je kunt de beams in alle kleuren en lengtematen bij ons kopen of ruilen en daardoor steeds weer je creativiteit benutten voor oneindig nieuwe toepassingen. Door ons platform willen we ervoor zorgen dat gebruikers en designprofessionals elkaar kunnen inspireren door foto’s, video’s en ideeën te delen.